CANVER NET ADMİNLERİNİN DİKKATİNE.

phpBB Türkiye ile ilgili görüş ve istekleriniz.

CANVER NET ADMİNLERİNİN DİKKATİNE.

İleti aksiturk 16.08.2007, 14:30

arkadaslar sizler sizler phbb destek sitesisiniz...ve phbb yi temsil ediyosunuz...aksiturkbb diye bir premoded sunulmus parasi odendigi halde bu adamlar bizlere bozuk installer verip kandirmişlardir...şimdi bunu acikca solemetedirler..biz msn den bu adamlarla konustugumuzda aynen sole dıyorlar...benım canver.net te phbbturkeyde bircok arkadasim var kımse bise yapamaz...diyor...şimdi ben burdaki phbb kullananlari uyariyorum sizlerde bu mesajı sılceksiniz biliyorum...ama ben bu mesajı yazdıgıma daır resmını cekcem ve phbb genel admınıne ozellıkle almanca ve ıngılızce tercumesıyle gondercem...cunku sizler burda phbb yı tanıtıp sevdırcegınıze burda bızlerı phbb kullanmayı engellıyosunuz..kodları bılıyosunuz ve adam yanı aksiturk bana msn de canverle.net admınlerıyle bırlıkte sitemı cokertmısler...ve siteyı hacklemısler...resmını cektım phbb genel admınıne gondrcem ....ve sızlerı kınıyorum bunlarıda ve butun turkıyede ne kadar sıte varsa suan uyarı yapcam reklam atcam kodları bılmek ınsanlara zarar vermek amaclı ıse bende bu konuyla ılgılenecem.....sıze nasıl guvencez yazıklar olsun ya...

phbb genel admınlerıde buna care bulmazsa artık demekkı bu phbb kullanılmaz ve guvenlı degıldır...
aksiturk
Üye
Üye
 
İleti: 2
Kayıt: 16.08.2007, 10:59

Re: CANVER NET ADMİNLERİNİN DİKKATİNE.

İleti

ALEXIS
16.08.2007, 19:14

Mesaj kurallara uymuyorsa silerim, ancak kural dışı birşey yok, yanlış fikirler var ortada.

phpbb adminlere gönderem diyorsun, ancak bana özelden "kazıklandım, hakkımı nasıl arayacağım, ne yapacağım" diye bir şey yönelttiniz mi? Direk alçak uçuş ile saldırıya geçiyorsunuz...

canver.net ve phpbbturkiye.net sitelerinin sadece 1 root admini var o da benim. Siteler yasal ve maddi yönden bana ait.

Moderatör, editör vb. dışarıda yaptıkları beni ve siteyi bağlamaz. Sitelerimde kimsenin arkadaşı kurallara karşı gelemez, sebepsiz ceza veremez, aleni olarak ücret talep edemez. Hiçbir şeyin kullanımını engellemiyoruz, kural dışı iş yaparsan ceza alırsın.

Whois bilgilerine bakarsan adımı ve adresimi görebilirsin, ve canver.net saldırdı gibi bir ifade kullanamazsın. Benim kurallarımda arkadaş akraba geçmiyor. Konu siliyorsam, kilitliyorsam, bunu kendi mantığım ile yaparım, bir başkası dedi diye değil.

Senin gönderdiğin premod yazılımını daha bana haber gelmeden seni aksi sanarak kilitledim. Verdiğin adres yüzünden. Aksi premodu hakkında hiçbir bilgim ve bağlantım da yok, bizi ilgilendirmiyor.

Ayrıca bizi, phpbb.com vb siteleri birşey yapmamakla suçlayamazsın, phpbb lisansı GPL dir ve bu da satışı mümkün kılar, buna phpbb.com dahil kimse karışamaz, GPL şartlarına uyulduğu sürece.


Sabahtan beri sunucu ile uğraşıyorum ve siteye girdiğimde alakam olmayan işler ile karşılaşıyorum. Bu güne kadar hiç ayrımcılık yapmadık ve bu yüzden sürekli saldırılara maruz kalıyoruz. Bizi ne ilgilendiriyor sizin alışverişiniz, faturan varsa mahkemeye ver.
Kullanıcı avatarı
ALEXIS
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi
 
İleti: 2563
Kayıt: 30.06.2005, 09:08


Görüş & İstek



Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir

cron