1 sayfadan 1. sayfa

[cevap] Görsel Doğrulama Kodu Çıkmıyor? sorununun çözümü

İletiTarih: 29.04.2006, 16:57
sabri ünal
bir çok üyemiz - arkadaşımız bu hata ile karşılaşıyor, biraz kurcalayınca şunu tesbit ettim...

a) eğer lang_main.php dosyasının <?php ?> kodlarından önce ve sonra boşluk varsa bu hata çıkabiliyor... ve genelde kayıtta görsel doğrulama çıkmıyor diye şikayet ediliyor...


b) cback yüklü sistemlerde - loginde görsel doğrulama kodu çıkması bazen gerekiyor ve kod çıkmaya biliyor. burdaki problem ise lang_main.php yerine lang_ctracker.php dosyasından kaynaklanabiliyior. aynı şekilde bunda da <?php ?> kodlarından önce ve sonra boş ve lüzumsuz satır varsa kaynaklanabiliyor.

c) dil dosyaları içinde tırnak işareti kullanımlarında hata varsa bu hata çıkabiliyor... eğer açık bırakılmış bir ( ' ) işareti varsa, tüm dil dosyası etkilenebiliyor ve yazılar çıkmıyor hataları alınabiliyor.

yeni madde:
d) cfg uzantılı tema dosyalarında <?php ?> işaretlerinden önce veya sonra gereksiz boşluklar varsa kayıt sırasında görsel doğrulama kodu çıkmıyor.


sizin de bulduğunuz veya tesbit ettiğiniz bu ve benzeri problemler ve çözüm yolları varsa ekleyebilirsiniz.

İletiTarih: 29.04.2006, 17:53
Matmazella
sunucudaki GD2 sorunlarından da olabiliyor, kod çıkmadığı zaman ilk bakılması gereken yer GD2'in olup olmadığı.

http://dosya.canver.net/test/gdtest.php

İletiTarih: 12.07.2006, 03:11
Matmazella
yönetimden gzip açık ise çıkmayabiliyor...

İletiTarih: 25.07.2006, 13:26
atakan
ALEXIS yazdı:sunucudaki GD2 sorunlarından da olabiliyor, kod çıkmadığı zaman ilk bakılması gereken yer GD2'in olup olmadığı.

http://dosya.canver.net/test/gdtest.php


Bu adres arkadasim aciLmiyor galiba link olmus bir daha yazarsaniz sevinirim.

Cvp: [cevap] Görsel Doğrulama Kodu Çıkmıyor? sorununun çözümü

İletiTarih: 01.08.2006, 22:20
fatihalp
Bende halen çıkmıyor.Neden anlamadım.Yukardakileri hepsini kontrol ettim

Hostdan olabilir mi?

İletiTarih: 09.08.2006, 00:20
ramses
Eywallah arkadaşlar denilenleri yapın 2 dk halletim sorunu

selametle..

İletiTarih: 27.08.2006, 16:27
abdullah23
saol abi 2 dk yaptım

Cvp: [cevap] Görsel Doğrulama Kodu Çıkmıyor? sorununun çözümü

İletiTarih: 28.08.2006, 14:51
FocaL
merhabalar.

Arkadaslar Bunları yaptım daha dogrusu boyle bir hatayla karsılasmadım.forumdada aradım.Yonetim menusunden kapatın diorlar.Boyle birşeyide bulamadım.bu kodu cıkartmak için ne yapmamız lazım baska.kullandıgım surum phpBB 2.0.21 .tskler

İletiTarih: 28.08.2006, 15:56
sabri ünal
kapatmanız önerilmemektedir, hatta böyle bir konuyla ilgili destek de sunulmamaktadır, aynı günün akşamı sitem hacklendi diye geri dönülmemesi için kapatmak yok :)

Cvp: [cevap] Görsel Doğrulama Kodu Çıkmıyor? sorununun çözümü

İletiTarih: 28.08.2006, 16:27
FocaL
peki o zaman o kodu gosterelim :) ama nasıl

Cvp: [cevap] Görsel Doğrulama Kodu Çıkmıyor? sorununun çözümü

İletiTarih: 29.08.2006, 09:41
FocaL
ARkadaslar yardımcı olacak birileri varmı

Cvp: [cevap] Görsel Doğrulama Kodu Çıkmıyor? sorununun çözümü

İletiTarih: 04.10.2006, 03:11
kaan1923
cookieLerden oLabiLir... :? bndede 6ayda 2 kere yaptı kendi kendine düzeLdi ama :)

çözüm

İletiTarih: 18.01.2008, 07:28
EFE03
cache klasörünün içini bosaltmayı denermisin?