php sayfa include etme

PHP, MySQL, HTML, CSS, SEO vb. ile ilgili genel konular.

php sayfa include etme

İleti deep_turtle 13.04.2009, 00:00

Merhaba arkadaşlar
sayfama
Kod: Tümünü seç
include("haber.php");
ile haber php sayfasını sorunsuz şekilde include ediorm
fakat
Kod: Tümünü seç
include("haber.php?haberid=156");
yapınca olmuyor acaba bunu nasıl include ederim iframe dışında.
Kullanıcı avatarı
deep_turtle
Üye
Üye
 
İleti: 188
Kayıt: 19.01.2006, 18:30

Re: php sayfa include etme

İleti direkci43 12.07.2009, 04:03

haber.phpyi include ettiğin sayfada haberid kısmını yazarsan olur mesela
direkci43
Üye
Üye
 
İleti: 5
Kayıt: 30.03.2007, 19:32
Konum: Uşak

Re: php sayfa include etme

İleti deep_turtle 12.07.2009, 23:13

nasıl yani tam anlayamadım
Akın var
güneşe akın!
Güneşi zaptedeceğiz
güneşin zaptı yakın!
Kullanıcı avatarı
deep_turtle
Üye
Üye
 
İleti: 188
Kayıt: 19.01.2006, 18:30


Internet Teknolojileri



Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir